Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Kaohoitola Nostalgia on lopettanut toimintansa. Enää ei voi liittyä hoitajaksi.

 

Lue ohjeet ja säännöt ennen kuin lähetät liittymislomakkeen.

 

 

Ohjeet:

- Ensin valitset itsellesi mieluisa kaon (kohdasta Kaot)  ja huoneen kaollesi (kohdasta Hoitolan miljöö -> Huoneet). Yhdellä hoitajalla voi olla korkeintaan kolme kaoa.

- Odota hyväksyntää, ennen kuin aloitat hoitamisen. Silloin, kun sinulla on oma profiili, olet hoitaja. Jos profiilia ei kuulu, seuraa Ilmoitustaulua! (Liittymispyynnössäsi on voinut olla jokin ongelma.)

- Hoidat kaosi kirjoittamalla hoitotarinoita Hoitotarinat -vieraskirjaan. Jokaisesta hoitotarinasta Kaohoitola Nostalgia myöntää sinulle palkkaa, eli jonkin verran LP:itä. (LP on Nostalgian rahayksikkö.)

- Kirjoita hoitotarinoita niin usein kun pystyt. Jos olet ollut yli kuukauden hoitamatta kaoasi, ylläpito poistaa profiilisi.

- LP:illä voit ostaa kaupasta kaikenlaista kivaa kaolllesi. Kirjoita Ostoslista -vieraskirjaan haluamasi tavarat hintoineen, niin Kaohoitola Nostalgia lisää tavarat profiiliisi ja vähentää oikean summan rahaa.

- Kysy, jos jokin on epäselvää!

 

 

Säännöt:

- Kaikenlainen typeryys on Kaohoitola Nostalgiassa kielletty, ja pitäisi olla itsestään selvää, että kiroilu, toisten haukkuminen, toisen nimimerkillä kirjoittelu ja muu epäasiallinen käytös on kielletty!

- Kauppakadulta ei saa varastaa. Tarkistan kyllä hinnat.

- Kirjoita asiasi siihen vieraskirjaan, mihin se on tarkoitettu. Mainokset poistetaan, jos ne esiintyvät muualla kuin keskustelufoorumin Mainokset -alueella.

 

 

Jos tulee loma...

- Kaohoitola Nostalgiankin on välillä pakko pitää lomaa. Jos loma yllättää (niistä kyllä ilmoitetaan hyvissä ajoin), niin:

- Ylläpitäjä ei vastaa mihinkään viesteihin (Ostoslista, Hoitotarinat, Lomakkeet, Vieraskirja, Foorumi...)

- Hoitajat eivät saa kirjoittaa mitään viestejä. Ei hoitotarinoita, ei eroamisilmoituksia, ei hoitopyyntöjä, ei mitään!

- Eli loma on hiljaisuuden aikaa: Kukaan ei kirjoita mitään.

 

 

 

 

 

Liittymislomake kysyy salasanaa. Salasana on "Hollywood".

 

©2020 Kaohoitola Nostalgia - suntuubi.com