Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Vihreiden kukkakuvioiden välistä löytyy aina uusin info, joka on kirjoitettu navigaatiossa lukevana päivämääränä. En poista vanhoja ilmoituksia, mutta jatkossa myös Ilmoitustaulun värit tulevat olemaan järkevämmät!

 

 

Kaohoitola Nostalgia on lopettanut toimintansa 1.5.2013. Kuukauden hoitaja huhtikuulle oli Dora. Kaot ovat nyt matkalla toiseen hoitolaan sateenkaaren tuolla puolen.

 

 

Kaohoitola Nostalgia lopettaa. Eikä tämä ole nyt aprillipilaa. Olen tosissani, koska olen jo yli vuoden tätä paikkaa ylläpitänyt ja olen tästäkin "elämänkokemuksesta" saanut nyt tarpeekseni. On ollu ihanaa ja ikävää. Emme kuitenkaan lopeta naps vain, sillä en ikinä, ikinä voisi iskeä kaohoitolani etusivulle tekstiä: "se on loppu nyt!". Se olisi... noh, inhottavaa hoitajia kohtaan. Elikkäs, lopettamisen (noin) päivämäärä olkoon 1.5.2013. Kuukauden hoitaja huhtikuulle valitaan (muistakaa äänestää!) ja kaikki hoitotarinat arvioidaan, mutta uusia hoitajia ei enää oteta. Hoitakaa siis rauhassa vaan, mutta kaoa voi jo alkaa pikkuhiljaa hyvästelemään. Päivitän epäsäännöllisesti/harvoin, mihin olette valitettavasti joutuneet viime aikoina tottumaan.

 

 

Eilinen oli aprillipilaa! ;)

 

 

KAOHOITOLA NOSTALGIA LOPETTAA!

JOKAINEN (HYVÄKIN) KAOHOITOLA TULEE JOSKUS TIENSÄ PÄÄHÄN JA NOSTALGIASSA SE TIEN PÄÄ NÄKYY NYT. OLEN JOO OLLUT EPÄAKTIIVINEN YLLÄPITÄJÄ JA NYT EN JAKSA ENÄÄ OLLENKAAN. KAOHOITOLA NOSTALGIAA EI ENÄÄ YLLÄPIDETÄ :(

MUTTAMUTTA! KAIKKI HALUKKAAT VOIVAT SIIRTÄÄ OMAT TIETONSA, KAONSA JA MUUT KAOHOITOLA HONEY'HEN! OLEN SOPINUT TÄSTÄ ASIASTA CLOVERIN (PAIKAN YLLÄPITÄJÄ) KANSSA. ELI HOITAMISTA VOI TAVALLAAN JATKAA. CLOVER KERTOO TARKEMMIN.

 

Kirpputori Nuotista löytyy pari uutta esinettä! =)

 

Helmikuun kilpailun voittaja julistetaan nyt: tättärärättättätää: nata! Onnittelut, sinulle tupsahtaa 50 LP:n lahjakortti Kaomatkat Oy:hyn!

 

Violet! Palaa Sääntöjä ja Ohjeita lukemaan ja lähetä uusi lomake, niin sinuusta tulee hoitaja. Kiitos.

 

 

Himeki! Palaa Sääntöjä ja Ohjeita lukemaan ja lähetä uusi lomake, niin sinuusta tulee hoitaja. Kiitos.

 

 

Helmikuun kilpailu on seuraavanlainen:

Kirjoittakaa normaali hoitotarina, mutta teidän täytyy ottaa sen otsikoksi joku näistä:

1. Tuulen viemää ja viiman tuomaa

2. Nuori kaoni on pinnallinen

3. Viettelevä auto

4. Popparin kauhistus

5. Tiukat maikat

Parhaasta tarinasta (normaalin hoitopalkkion lisäksi) hoitaja saa palkinnoksi 50 LP:n lahjakortin Kaomatkat Oy:hyn.!!

Tarinoita voi kirjoittaa koko helmikuun ajan. Vain yksi kilpailutarina/per hoitaja.

Lisäbonustehtävä: Otsikot on etäisesti johdettu klassikoelokuvien nimistä. Yhdestäkin oikeasta arvauksesta hoitaja saa 5 LP, mutta huom. vain yksi arvaus/per otsikko. Laittakaa arvauksenne yksityisellä vieraskirjaviestillä.

 

 

Tunisiratakalliolla ja Petukka huomio huomio! Hoitopyyntölomakkeissa oli häikkää. Palatkaa Sääntöihin ja Ohjeisiin, kiitos. Uusien ja kunnollisten lomakkeiden kanssa olette tervetulleita! =)

 

 

 

 

Hei! Blogin puolella voisitte ideoida kilpailua helmikuulle. Sinne sinne, kaikki! :)

 

 

Kaohoitola Nostalgiaan eksyi uusi pieni kao: nelivuotias Tauno. Kuka hoitaisi häntä?

Hoitajaa kaipaa myös viisivuotias Ann-Margret.

 

 

Kaohoitola Nostalgia pitää (joulu)lomaa 23.12. - 27.12.2012

Lue Liity-painikkeen kautta, mitä se tarkoittaa.

 

Marraskuulle ei valita Kuukauden hoitajaa. :(

 

Tarinasaldo oli huima:

Jansku 18

♣Clover 10

nata ja Kinuski 4

lisäksi saini, Ropsu ja Siiri kirjoittivat yhdet tarinat.

 

Sydämeni ei salli valita Janskua Kuukauden hoitajaksi, koska osa hänen tarinoistaan oli kopioituja. Täällä on ilmaantunut muutakin häiriötä, joista epäilen muitakin. Kinuskia oli äänestetty ja itse taas kääntyisin natan puoleen, koska häneen voi ainakin luottaa. nata kirjoitti kuitenkin aika vähän tarinoita ja on ollut Kuukauden hoitaja ennenkin.

Joten jos haluatte, että Joulukuulle valitaan Kuukauden hoitaja, teidän täytyy olla rehellisiä, kirjoittaa vain omalla nimellänne, kirjoittaa uniikkeja tarinoita jne.

Eli aloitetaan joulukuu rehellisin joulumielin! Ylläpitäjä toivottaa kaikille hyvää joulunodotusta!

 

Marraskuun kilpailun, eli sen kirjoituskilpailun voitti nata! Hän saa kolme Kauppakadulta löytymätöntä tavaraa. (Tavarat voi kurkata natan kaapista.) Tarina oli paras koskaan lukemani hoitotarina! :) Käykää lukemassa se Hoitotarinoista.

 

 

Ginny♥!

Kepa! 

Kiva kun liityit, mutta haluamasi huone ei ole enää vapaa. Valitse joku toinen. :)

 

Viivi!

Liittymislomakkeesi ei valitettavasti ollut likimainkaan kunnossa. Mutta vain yksi asia johtuu sinusta, onneksi! :)

1. Voit saada Jamesin, mutta Greta meni jo toiselle hoitajalle.

2. Haluamasi huonekin on varattu. :(

3. Väärä salasana.

Joten lähettäisitkö uuden? =)

 

Laura!

Huone 19 on varattu (nyt). Valitsisitko uuden?

Saat Petulan, mutta Patti meni jo.

 

Siiri, moi! Voi harmin paikka, juuri kun olisit tullut takaisin niin Audrey sai uuden hoitajan. Haluatko ottaa jonkun toisen kaon?

 

KILPAILU!!! Pidetäämpä täällä Kaohoitola Nostalgiassa pitkästä aikaa Kuukauden Kilpailu. Tämä on taas kirjoituskilpailu. Tehtävänä on kirjoittaa hoitotarina, joka sisältää kaikki nämä sanat:

teatteri, keksintö, itkeä, valehdella, rakastaa, pippuri, palomies, aasi, Kiina, 1950-luku

Eli punokaa nämä sanat tuiki tavalliseen hoitotarinaanne, mutta kirjoittakaa nämä kymmenen sanaa CAPS LOCKILLA. Hoitotarinasta saa normaalin palkkion ja parhaan sovelluksen keksinyt hoitaja saa lisäksi kolme (3) sellaista tavaraa/ruokaa, jota ei löydy Kauppakadulta!

Aikaa on tämän marraskuun loppuun saakka.

Onnea kirjoittamiseen!

PS. Sanoja saa taivuttaa!

 

Nyt loppuu se hoitotarinoiden kopioiminen! Ihan sama oletko sinä kirjoittanut sen aikaisemmin johonkin toiseen hoitolaan tai ihan sama onko se jonkun muun kirjoittama! Tänne kirjoitetaan tarinat ihan itse, voisitte nähdää edes sen verran vaivaa! En arvostele tarinoita, jotka haiskahtavat kopioiduilta. Ja: kirjoittakaa vain omalla nimellänne! Tämäkin on nettikiusaamista! Tämä motkotus ei koske kaikkia, mutta ne, joita tämä koskee varmasti tuntevat piston sydämessään ja lopettavat älyttömän käytöksen!

 

Erkku, olitko tosissasi liittymislomakkeen kanssa? Valitsit nimittäin kaon, jolla on jo hoitaja.

 

Terve! Olipa kivaa saada uusia hoitajia! Sweedybell: väärä salasana! En voi vielä hyväksyä sinua. Emmi-Emmi: valitsisitko jonkun muun huoneen? Kinuski: Paul meni jo.

 

 

Matka 8 HALLOWEEN-MATKA YHDYSVALTOIHIN 1 viikko, tehdään vain lokakuussa, lähdöt torstaisin. Hinta 100 LP/kao.

 

Poimittu Kauppakadulta, Kaomatkan Oy:n sivuilta, sillä nyt on oikea hetki reissata Halloween-matkalle Amerikkaan!

 

  Ronald    Olavi

 

Keitäs nämä söpöläiset ovat? Roylla ja Olavilla ei ole koskaan ollut omaa hoitajaa! Siksi onkin tärkeää saada näille pikkuisille oma hoitaja. Vanhat ja uudet ystävät, miettikää jos te voisitte ottaa jonkun näistä kaoista? Kaot-valikosta näette heidän tietonsa. :)

 

Huomiohuomiohuomio! Tänään saimme Kirpputori Nuottiin yhden tavaran, jeij! nata joutui eroamaan, joten hänen (kaojensa) elefantti etsii nyt uutta omistajaa. Hinta vain 3 LP! Kirpputori Nuotin löydät Kauppakadulta. Kuka ehtii ensin? 

 

 

 

Kaohoitola Nostalgian ulkoasu uudistui! 

 

saini keksi, että hoitotarinan voisi kirjoittaa myös kaon näkökulmasta. Minusta se on loistava idea ja kehotankin kaikkia kokeilemaan!

 

Hey hey hey! Äänestäkää Syyskuun Kuukauden hoitajaa! Vielä ei ole tullut yhtään ääntä ja palkinto pitäisi antaa piakkoin. ;) 

 

Hei kaikki hoitopyyntöjä viime aikoina lähetelleet! Näillä tyypeillä oli väärä salasana, eli sääntöjä ei ole luettu! pena, Poppinglollypop, jodelainen. Lähettäkää hyväksymiskelpoiset uudet hakemukset, niin pääsette hoitamaan. =)

 

Melissa voitti elokuun kilpailun ja saa lahjaksi 40 LP ja yllätyslahjan, onnittelut!

 

Ozzy - väärä salasana Liittymislomakkeessa! 

 

HUOM!!! TÄMÄ ON UUTTA!!! SANOKAA, PIDÄTTEKÖ TÄSTÄ VAI ETTE, ETTÄ KIRJOITAN KAOJEN TUNTEISTA TEIDÄN PUOLESTANNE. HÄMMENNYITKÖ? KURKKAA KOULUN SIVULLE, VARSINKIN JOS SINUN KAOSI ON KOULUSSA.

 

Haloo, eikö kukaan halua osallistua Elokuun kilpailuun? Mainos alempana vihreäksi maalatulla tekstillä!

 

Moi! Tämä Ilmoitustaulu onkin hyvin kätevä yhteydenpitoväline lähinnä uusiin hoitajiin. Joo, minulla on taas asiaa. Niittie: huone nro 19 ehti mennä jo aikaisemmin sitä pyytäneelle, eli Melissalle. Tein sinulle profiilin ja voit aloittaa hoitamisen, mutta valitsethan toisen huoneen? Sen voit sitten ilmoittaa Vieraskirjaan.

 

Melissa! Eräs toinen hoitaja, puppeli, ehti pyytää Dollya ensin, joten se menee hänelle. Haluatko jonkun toisen kaon?

 

Hei sinä, joka haluisit liittyä Kaohoitola Nostalgiaan nimellä Ginny! Liittymispyynnössäsi oli kaksi ongelmakohtaa:

1. Väärä salasana, huomasin, että et ole lukenut sääntöjä.

2. Valitsemaasi huoneeseen 18 mahtuu vain yksi kao.

Tervetuloa, jos korjaat nämä asiat lähettämällä uuden hoitopyynnön!

 

Elokuun kilpailu/palkintotehtävä

Mitä tehdä? Kirjoita normaali hoitotarina, mutta siinä perustelet kaollesi, miten hän on saanut juuri sen nimen, mikä hänelle on annettu (jos on useampia kaoja, kaikista täytyy kirjoittaa).

Siis häh? Saat hoitotarinasta normaalia palkkaa, mutta syyskuun alussa luen kilpailutarinat uudestaan ja valitsen parhaimman. Elokuun kilpailu on siis kirjoituskilpailu.

Ja miksi tekisin näin? Voit saada palkinnoksi 40 LP ja yllätyslahjan!

Kuinka kauan on aikaa? Aikaa on 31.8.2012 asti.

 

Elokuun kilpailu julkistetaan lähipäivinä!

 

Moi! Tiedättekö mitä? teitä hoitajia on enää neljä! Toivottavasti olette aktiivisia, sillä muuten tämä hoitola kuolee! Teki kipeää erottaa taas kaksi hoitajaa, varsinkin Petu02:n erottaminen oli harmillista, sillä hän oli loistava hoitaja. Huoh, säännöt ovat sääntöjä.

 

Aloitin kaojen "näkyväksi saamisen" ja jotkut Nostalgian hoidokeista palasivatkin turvallisesti Kaohoitolaan. Huomasin, että kopiointisivuillakin oli samoja "Shop Wiki" -merkkejä kaojen tilalla joten niitäkin kaoja oli vaikea saada takaisin, joiden ulkonäön muistin. Ärsyttävää! Niille kaoille, joilla on hoitaja, en tehnyt mitään, koska en muistanut niiden ulkonäköä. Voisitteko vastata Vieraskirjaan, miltä kaonne näyttivät, kiitos!

 

LakuTaku - Johnny?

sissi - Paul?

Petu02 - Dolly?

Mitizu - Etta?

miloli - Sean?

 

Melanie on jo kertonut kaosa Julien ulkonäön, mutta sellaista kaoa ei ole löytynyt mistään. :(

Ainiin, vielä yksi asia! Monien kadonneiden "orpojen" (ei hoitajaa) kaojen ulkonäkö muuttui. Se tuskin haittaa teitä?

 

Hei! Kylläpä teki hyvää erottaa kaikki ne hoitajat, jotka eivät ole vaivatuneet hoitamaan kaojaan kuukauteen, tai mikä pahempaa: koskaan! On tosi ärsyttävää luoda profiili, päivittää kao- ja huonetietoja ja lisätä hoitajan nimi äänestyslistaan ja sitten huomata, että oho, tein kaiken turhaan! No, nyt on Kaohoitola Nostalgia siivottu "turhista" hoitajista ja paljon kaoja ja huoneita jäi vapaaksi. Hoitamisen laiminlyönti on todella ikävää kaoille. Jotkut kaot ovat olleet jo kahden hoitajien vastuulla ja nyt heillä ei ole ketään! Erotetut ovat: chichu, Damien, didu, hip hop, milla, milli menninkäinen, miska, ninja, onneli, Smiley ja Viviette. Jouduin poistamaan enemmän hoitajia kuin mitä jäi jäljelle!

Rakkaat nykyiset hoitajat: muistakaa hoitaa kaojanne, kiitos!

 

Sitten vielä toinen tiedotus:

Osa kaoista on kummallisesti kadonnut ja seuraava suuri tehtäväni tämän "puhdistuksen" jälkeen on saada nuo kadonneet kuvat takaisin. Koska en muista kaikkien kaojen ulkonäköä, ne hoitajat, joiden kao on "kadonnut" voisivat ilmoittaa Vieraskirjaan, minkä näköinen tuo oma hoidokki oli. Kiitos!

 

 

Hei! Lomilta palattu ja ensimmäinen tiedotus koskee seuraavaa: Lulu, joka lähetit liittymislomakkeen, siinä on väärä salasana

 

 LOMA ALKAA!!! TIEDOTUS ALEMPANA.

 

Vappukisan voittaja on selvillä!

Kiitos kilpailuvastauksista! Ehdotuksia oli monia, ja huomasin, että joillekin kaoille kävisi monta sukunimeä, esim. Paul (Anka, McCartney). Laskin pisteiksi vain ne, jotka olivat niitä nimiä, mitä olin alunperin ajatellutkin. Joku saattaa pitää tätä epäreiluna, mutta voin vakuuttaa, että sillä ei olisi ollut vaikutusta lopputulokseen, vaikka olisinkin laskenut kaikki "kelpaavat" vastaukset oikeiksi. Eihän oteta tätä liian vakavasti?

Oikeat vastaukset ovat:

Frank Sinatra

Marilyn Monroe

James Dean

Audrey Hepburn

Elvis Presley

Doris Day

Johnny Cash

Diana Spencer (Prinsessa Diana)

Roy Orbison

Elizabeth Taylor

Jerry Lee Lewis

Aretha Franklin

Paul Anka

Dolly Parton

Marlon Brando

Etta James

Clint Eastwood

Vivien Leight

Sean Connery

Grace Kelly

Rock Hudson

Patti Page

Dan Aykroyd

Julie Andrews

 

Nyt useimmat tietävät, kenen kuuluisuuden mukaan oma kao on nimetty!

Tämän kisan voitti Petu02 keräämälla eniten oikeita vastauksia. Paljon onnea! Saat 30 LP:n arvoisen eväskorin, jota ei ole saatavilla kaupasta.

 

 

 

Uusin tämän tiedotteen:  

Nostalgia on lomalla 4.6.-17.6. 2012 (+ehkä vähän ennen ja jälkeen).

Ei päivityksiä silloin ja teidänkään ei tarvitse hoitaa. Kaot saavat hyvää hoitoa lomankin aikana! :) Jos kuitenkin haluatte kirjoittaa yhden tai pari tarinaa, en estä teitä.

 

TÄRKEÄÄ!!!TÄRKEÄÄ!!!TÄRKEÄÄ!!!

Voisitteko hieman valaista asiaa... Äsken paljastui, että "sissi" oli kirjoittenut Fenellen nimellä. Tutkin teidän kaikkien IP-osoitteet Vieraskirjasta ja liittymislomakkeista ja huomasin, että pyöritätte samoja IP-osoitteita. Parilla IP-osoitteella on kirjoitettu monia viestejä. Tämä koskee uusia hoitajia, niitä jotka liittyivät kertarysäyksellä. He itse tietävät, jos kuuluvat tähän ryhmään. Mietin vain, että oletteko te todella kaikki kavereita keskenänne, kenties siskoksia ja käytätte samaa tietokonetta esim. kirjastossa tai jonkun teidän kotona? Vai onko tämän kaiken (kymmeniä hoitopyyntöjä yms.) takana vain pari säälittävää kiusaajaa? Vastatkaa minulle Vieraskirjaan, mikäli teillä on perusteluja!

 

Uutta Nostalgiassa! Kauppakadulle on perustettu uusi liike: matkatoimisto Kao Matkat Oy! Reissuun voi lähteä vaikkapa Nostalgian loman aikana. Matkoja on tulossa lisää.

 

Nyt sanomme heiheit hoitajille Gabux ja Rei! :( Ette ole hoitaneet yli kuukauteen, joten poistin profiilinne jotta innokkaammat saavat tilaa. Tervetuloa kuitenkiin heti takaisin, jos haluatte taas hoitaa, olitte hyviä hoitajia!  

 

Nostalgia on lomalla 4.6. - 17.6. 2012 (+ ehkä vähän ennen ja jälkeen).

Ei päivityksiä silloin ja teidänkään ei tarvitse hoitaa. Kaot saavat hyvää hoitoa lomankin aikana! :) Jos kuitenkin haluatte kirjoittaa yhden tai pari tarinaa, en estä teitä.

 

Poistin Ilmoitustaululta "turhia" tekstejä, enkä enää kirjoita tänne mitä kaikkea uutta pientä kivaa olen lisäillyt. Tästä eteenpäin vain "tärkeitä" ilmoituksia täällä, ettei tule liian täysi ja sekava ilmoitustulu.

 

Vappukisa! Edellisen kilpailun perään starttaa heti toinen mokoma, kun vappukisa pärähtää käyntiin. Jokainen hoitaja voi osallistua yhden kerran ja osallistumisaikaa on taas kuukauden loppuun, eli tässä tapauksessa 31.5. asti.

Nostalgiassa on tällä hetkellä 24 kaoa. Niitä saattaa tulla lisää kuluvan kuukauden aikana, mutta vain nämä 24 kaoa ovat mukana tässä kilpailussa (Frankista Julieen). Olen nimennyt kaot legendaaristen laulajien ja näyttelijöiden mukaan. Kaikilla kaoilla on siis jonkun kuuluisuuden etunimi. Nyt metsästetään sukunimiä!

Osallistu kilpailuun Vieraskirjassa. Laita viesti yksityisenä, jotta muut hoitajat eivät saa apuja! Laita viestiin niin monen kaon "sukunimet" kuin vain tiedät. Ei haittaa, jos menee väärin. Jokaisesta oikeasta vastauksesta saa yhden pisteen ja eniten pisteitä kerännyt voittaa. Kilpailun palkintona on herkullinen eväskori (arvo n. 30 LP, ei saatavilla kaupasta)! Kilpailuun voi osallistua vain yhden kerran, eikä vastauksia ole mahdollista muuttaa myöhemmin. 

 

 

 

Kilpailun voittaja on selvillä! Kaikkien viim. 30.4.2012 palautetta antaneiden hoitajien kesken arvottiin leikkiveturi ja 10 LP riihikuivaa valuuttaa. Osallistujia oli kolme: Gabux, Rei ja Petu02. Kirjoitin kolmelle paperilapulle G, R ja P, taittelin laput, panin ne pieneen kuppiin, sekoitin ja arvoin voittajaksi Rein! Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille.

Ps. Palautteen antaminen on edelleen hirmuisen tärkeää, jotta voin tehdä Nostalgiasta toiveidenne mukaisen kaohoitolan.

Osallistu kilpailuun, voita veturi!

Kaohoitola Nostalgia järjestää kilpailun rekisteröidyille hoitajille. Jos haluat osallistua, anna palautetta tästä hoitolasta Vieraskirjaan. Palaute voi olla vapaamuotoista, mutta toivoisin, että se sisältäisi listan kolmesta parhaimasta asiasta tässä hoitolassa ja kolmesta huonoimmasta, missä olisi parantamisen varaa? Osallistumisaikaa on 30.4.2012 asti. Kaikkien palautetta antaneiden kesken arvotaan leikkiveturi, jota ei ole saatavilla kaupasta ja lisäksi 10 LP:tä!

 

 

Kaohoitola Nostalgian avajaiset maanantaina 9.4.2012! Kaikille avajaispäivänä tai sitä ennen liittyneille Nostalgia myöntää 10 LP:tä aloitusrahaa!

 

 

©2020 Kaohoitola Nostalgia - suntuubi.com