Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Tämä on Kaohoitola Nostalgian Keskustelufoorumi. Kirjoittaminne ei vaadi muuta rekisteröitymistä kuin sen, että sinulla on hoitajaprofiili (mainostajilla ei tietenkään tarvitse olla). Pitäkää hauskaa!

 

Ohjeita:

1. Valitse otsikko, jonka alle kirjoitat viestisi, esim. "Hoitajien foorumi".

2. Klikkaa vihreää puhekuplaa.

3. Kirjoita viesti. Laita siihen nimimerkkisi ja viestisi otsikko. Otsikko tulee "Hoitajien foorumi" -otsikon alle. Otsikkona voi olla vaikka vain "moi".

 

 


/ Etusivu / Mainokset / follatkaa, tykätkää, seurat

Nimi: juppisla
WWW: http://juppislajaponit.blogspot.fi/
Lähetetty: 01.07.2014
00:38
Otsikko: follatkaa, tykätkää, seuratkaa:B
käykääpä vilkaisemassa minun blogiani olen blogannut vasta vähän aikaa ja minulla on ollut aikaisemmin jo 2 blogia!, kerron blogissani minun elämästäni,harrastuksistani, kavereistani ja muista. Olisi kiva jos kävisit edes kurkkaamaan blogiani ja liittyä vaikkapa lukijaksi:D Blogini osoite on: juppislajaponit.blogspot.fi ja menkääpä myös seuraamaan minun instagramm 3 käyttäjääni ensimmäinen on vain juppisla se on minun perus ig-tilini jossa olen aina melki ja se on minun ensimmäinen ig-tilini myös. toinen instagramm tilini on julianponielamaa se kertoo blogistani ja laitan sinne kuvia blogikuvia ja muita se ig-tili on vain blogiaiheinen ig-tili joten jos pidät blogistani niin meneppä ihmeessä seuraamaan minua instagramissa jos sinulla ei ole instagrammia niin mene tekemään ihmeessä ja 3. instagramm tilini on vain harrastukseeni liittyen Parkouriin liittyvä tili sen ig-tilin nimi on girlparkour videoita ja kuvia alkaa tulemaan kun saan parilta kavereiltani Parkour opetusta ja jos et tiedä mitä Parkouron niin meneppä katsomaan wikipediasta nimellä Parkour. Ja facebookissa minulla on blogi aiheinen sivusto josta voi tykätä sekin on vain blogiini liittyemn;) facebookissa sen sivuston nimi on julian ponielämää ja se on facebookissa:D Toivottavasti tekisit jotain noista:DD kiitos olen puhunut.

Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!

©2020 Kaohoitola Nostalgia - suntuubi.com